Ultrasoon snijden van voeding
Waarom ultrasoon snijden?
Met een ultrasoon mes dat 20.000 tot 50.000 keren per seconde op en neer beweegt, kunnen we ongelooflijke zaken realiseren!
Een ultrasoon mes vermindert de weerstand in het snijproces en reinigt ondertussen zichzelf. Hierdoor bekomt men een soepele en consistente snijbeweging, zonder beschadiging aan het te snijden product.
Ideaal voor zachte kaas, taart, repen, pizza, sandwiches, quiche, paté, gebak, deeg, merinque, enz.
Voorbeeld: een rozijn wordt in 2 gesneden en blijft op zijn plaats, zelfs voordat het brood gebakken is. Meer voorbeelden vindt u onderaan bij toepassingen.
Voordelen van het ultrasoon snijden van voeding
- dunne nauwkeurige sneden, vermindert breken en verkruimelen
- “clean cut": amper of géén opbouw van resten op het snijblad
- hogere snijsnelheid dankzij efficiënte snede
- "fast cut": delicate, gevulde, plakkerige en niet-homogene producten (noten, rozijnen, fruit, chocolade, gelatine, enz.) zijn met hetzelfde mes in één beweging te snijden
U bent steeds welkom voor testen & advies in onze testruimtes die zijn uitgerust met:
- ultrasoon mes op een handpistool
- ultrasoon guillotine (kapmes)
- ultrasoon ponsapparatuur
- ultrasoon lasapparatuur
Had u graag meer informatie?
Heeft u nog bepaalde specifieke vragen omtrent deze techniek?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bezorgen u met plezier de nodige informatie!
Ontdek onze toepassingen
Benieuwd naar enkele van onze toepassingen waarin deze technologie gebruikt wordt?
Waarom kiezen voor de technologie 'Ultrasoon snijden van voeding'?
Ontdek de toepassingen
Bekijk ook ...